Paper Dolls / Patung Kertas (Part 1)

Kawan-kawan pernah main “Paper Dolls” tak?? Sekarang agak susah untuk kita jumpa. Tapi… menurut cerita mama, masa zaman mama kecil-kecil dulu, mama selalu main permainan ni. Samada ianya dibeli dikedai runcit atau mama dan kawan-kawan akan lukis sendiri anak patung kegemaran mereka menggunakan buku tulis yang sudah tidak digunakan lagi. Wah! Patutlah mama pandai melukis. kikiki.

Ok, sekarang kami nak kongsi bersama beberapa ‘Paper Dolls” atau anak patung kertas dengan rakan-rakan. Senang je caranya, kawan-kawan boleh print (print berwarna tau, kalau hitam putih tak berapa nak best! hehehe), kemudian gunting dan kemudian lagi… mainlah! Senang kan?

51_0551_1251_1051_1151_0651_0751_0851_09

 

 

Ok! Suka tak?? Nak lagi?? Tunggu ye. Kami akan upload yang lain di lain masa pulak. Sabar tu kan separuh dari imaaaannn.. hehehe wink wink😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: